2011. február 10., csütörtök

Első digitális készletünk: Valentin nap

Bizony, jól olvasod a címet: digitális készlet. Kipróbáljuk ezt is! ;)
Az idei divatszínnek a loncvirág színét választotta a Pantone. Ebből merítettünk ihletet, kiegészítettük pár izgalmas színnel.

Az eredmény egy különleges színvilágú készlet lett, remélem, Ti is fogjátok szeretni! A képre kattintva letölthetitek.Azokra is gondoltunk, akik csak hagyományos oldalakat készítenek. Nekik a készlet egy részét nyomtatható ívre raktuk. Ezt is letölthetitek erre a képre kattintva.


A ma megjelenő Yabo Kihívás témája ugyanez a színvilág. Várjuk alkotásaitokat, amiben ezekből a színekből választotok, és amin megjelenik a Yabo Valentin készlet egyik eleme is!!

Jó alkotást!
Borka

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek. Egyetlen baj, hogy nem tudom letölteni egyiket sem. :( A készletnél azt írja, hogy nem kérdezhetem le kétszer a file-t (?) és nem tölti le, a képre meg hiába kattintgatok, nem történik semmi.

  VálaszTörlés
 2. Szia Bogi! A kivágóst javítottam, remélem, mostmár jó lesz. A készlet viszont nekem lejött. Talán egyszerre nyomtál két dologra, amit le akartál tölteni (pl a képre és a feliratra is), és azt nem engedte.
  Kérlek, próbáld meg még egyszer!

  VálaszTörlés
 3. Borka nem tudom letőlteni, én a kinyomtathatót szerettem volna.Azt írja várakozás a szerverre, 110 másodperc után is.

  VálaszTörlés
 4. Nálam csak 30mp, és műkszik, pedig írtó lassú netem van... remélem azóta műkszik másnak is!

  VálaszTörlés
 5. Remélem sok szép oldal születik.
  S gratula az első digi kreációhoz.

  VálaszTörlés
 6. Nekem meg azt írja ki, hogy 3 óra alatt tölti le...

  VálaszTörlés