2011. április 8., péntek

Anya dolgozik - verseny marketinges fejlesztésért

Sziasztok!

Van egy verseny a Gazdagmami portálon, ami már második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. Az év ANYAvállalata, a vállalkozó anyukák versenye.
Idén két scrapbookos anyuka is indul: Gigi, a scrapbook.hu működtetője, és én a Yaboval. Szeretnénk megkérni Téged is, segíts szavazatoddal bennünket! A fotónk alatti szavazógombra kattintva eljuthatsz a verseny weboldalára, ahol bemutatkozásunkat olvashatod. Alatta találsz egy "Tetszik" gombot, erre kattintva adhatod le szavazatodat. Ha szimpatikus amit olvastál rólunk, és Facebook felhasználó vagy, ezt rögtön megteheted.

Bár kis eséllyel indulunk a fődíjért, nem tekintjük egymást vetélytársnak. Persze, jó lenne valamelyikünknek megnyerni, hogy a profiktól megtanulhassuk, hogyan kell jól csinálni édesanyaként a vállalkozósdit.
A versenyen való indulással főként az volt a célunk, hogy felkeltsük azok figyelmét, akik még nem hallottak az albumkészítésről. Szavazatoddal hozzájárulhatsz ehhez a törekvésünkhöz. Mivel egyébként is partnerként dolgozunk, ezért is fogtunk most össze ebben a híradásban.
Kérünk, szavazz mindkettőnkre! Előre is köszönjük!

Borka és Gigi

Szarvas BoriBudaházi Brigitta
vállalkozás vállalkozás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése