2012. január 21., szombat

Új Yabo Lányok!

Az új évben új tagokkal szeretnénk Nektek bemutatni a Yabo termékeit. Egyúttal itt is szeretném megköszönni Nóri és Rózsa munkáját! Réka egy ideig még látható, az ő munkáiból fogunk még mutatni párat idén is!
A Yabo CT call véget ért, kiválasztottuk az új Yabo Lányokat (Asszonyokat)! Olvassátok el bemutatkozásukat, jövő héttől pedig alkotásaikat keressétek itt a blogon!

"2008. márciusban kezdtem ismerkedni a scrapbookkal. A lányom „fertőzött meg”. Először a digitális oldalak készültek, de hamar rájöttem, hogy az én kreatív, alkotó énemnek a hagyományos album készítése az ideális. Folyamatosan tanulok a különböző blogokról, galériákból. Igyekszem különlegeset, egyedit készíteni. Eleinte a vintage oldalakkal próbálkoztam, de ma már mindig a fotók, az ábrázolás módja, témája az, ami szerint készítem az oldalakat, albumokat.
Nyugdíjas vagyok és elsősorban az unokáimról készülnek albumok, de már előszedtem a régi családi fotókat, és saját magamról is készült album.
Számomra az album, scrapbook oldalak készítése már több mint hobby. A régi és új fotók szeretete, megbecsülése ölt formát, amikor készítem őket. A fotókon lévő személyek még fontosabb szerepet kapnak az életünkben, és ezt csak az érti meg, aki elkezdi ezt az alkotást, és rabja lesz ennek a csodás tevékenységnek!" -
Merika, http://merika51.blogspot.com/
   


"2006-ban ismerkedtem meg a scrapbookkal, és azóta nemcsak rengeteg kreatívan eltöltött órát és emlékekkel telerakott albumot köszönhetek ennek a hobbinak, hanem sok új ismerőst és barátot is. A scrapbook az az eszköz, amivel megőrizhetem a saját és a szívemhez közel álló emberek életének fontos élményeit és hétköznapi pillanatait, és mivel két pici gyerekem van, minden gyorsan változik és mindig történik valami vicces, amit érdemes megörökíteni. Nincs kifejezetten kedvenc stílusom, szeretem a fotóhoz és a témához igazítani az oldalaim hangulatát és színvilágát, de amúgy elég gyakran használom a természet színeit és a növényi motívumokat (ami talán kicsit szakmai ártalom is egy biológusnál :). Szeretem a saját készítésű papírokat és kiegészítőket is, szívesen próbálok ki mindenféle kreatív technikát, amit fel lehet használni a scrapbookban, és képes vagyok órákig elmolyolni egy-egy dísszel, hogy az pont olyan legyen, ahogy elképzeltem... Általában 21x21 cm-es oldalakban vagy minialbumokban (15x15 cm) gondolkozom; az egyik kedvenc formátumom a CD-méretű mikrooldal (12x12 cm)." - Szofia, mohika.blogspot.com



 "Timi vagyok, Írországban élek és itt találtam rá a scrapbook-ra, mint hobbyra. Korábban mindenféle tecnikát kipróbáltam már: agyagozás, tűzzománc, batikolás, dekupázs, de a scrapbbokban találtam meg önmagam. Általában oldalakat és mini albumokat készítek, de láthattok tőlem mindenféle átalakított régi könyvet, sőt még képeslapokat is. Szeretem a különböző technikák használatát: domborítás, vágósablonozás, festés, maszatolás és mindig keresem a lehetőségeket újabbak megismerésére.
Mindig azokat az alkotásaimat szeretem a  legjobban, amiket legutoljára készítettem, jelenlegi kedvencem a "remembering 2011" album." - Timi, http://timiscraftycorner.blogspot.com/
Nagyon örülök mindhárom lánynak! Nézzétek meg a blogjaikat, mert érdemes!

Jó alkotást!
Borka

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó választás, szeretettel gratulálok Timinek <3, Merikának <3 és Szófiának <3 a csapattagsághoz! Nagyon klassz alkotókkal bővült a csapatotok!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok mindenkinek!!!!!!! Juhéééé!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az új Yabo Lányoknak!! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok, Lányok! Alig várom, mivel rukkoltok elő! :) Sok sikert a munkátokhoz.

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok lányok!!! taps.. tapsss

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok az új tagoknak! Sok sikert, sok jó ötletet kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon nagy örömmel köszöntelek Titeket!! :D

    VálaszTörlés