2012. február 5., vasárnap

Boldog születésnapot, Yabo!

Arra gondoltam, a születésnap alkalmából készülök valamivel. 
Mint minden más a cégben a Yabo logó is 3 éves. Szeretem, de úgy éreztem, ráférne egy frissítés. A szűk kör (Hana, Jovi, Zuram és én), akiknek a véleményét mindenben kikérem, arra a kérdésre, hogy kell-e az új logó, döntetlent szavazott. Végül mégis a frissítést választottam. 
A formát mindenképpen meg akartam tartani, azt nagyon szeretem. Az élénk színeket azonban lecseréltem az egyik legnépszerűbb termék, a barna-bordó címkekészlet színeire, a betűket kraft kartonból téptem újra.
A kiegészítőket mindenképpen Yabo termékekből akartam megoldani, így kísérletezni kezdtem a címkékkel. Így született meg a lepke a bal alsó sarokban. A félbe, háromnegyedbe hajtott címkék pedig nem új keletűek, szívesen alkalmaztam én is ezt a technikát. Végül jöttek a lapos szegecsek és a fémvirág. 
Természetesen jól körbetintáztam mindent, anélkül nem is én lennék! ;)
Nem húzom tovább az időt, íme, ilyen lett!


Remélem, Nektek is tetszik.
Szép sorban lecserélgetem mindenhol, a boltokba már kiküldött csomagolásokon még fogtok találkozni a rózsaszín logóval is. Tervezem, hogy a blogokat és a honlapot is frissítem egy kicsit. Ha haladok vele, úgyis látni fogjátok!
Azért, hogy ne egyedül örömködjek itt, az idei év első kihívását is kihirdetem gyorsan. Az új logó színeiből alkossatok valamit február 29-ig. A részleteket írom a kihívás blogra!

Köszönöm, hogy eddig és most is itt vagytok velem! Köszönöm a vásárlásaitokat, köszönöm az ötleteiteket, az inspirációkat és a barátságotokat!

Puszilok mindenkit, és persze jó alkotást! ;)
Borka


3 megjegyzés:

  1. Szeretettel gratulálok, boldog születésnapot kívánok a Yabo-nak! Sok sikert kívánok a scrapbookosok számára legfontosabb magyar gyártónak! Ui: A logófrissítés nagyon jól sikerült!

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot nektek is!!! :)

    VálaszTörlés