2012. július 29., vasárnap

Változás a kihívás blogon

A helyzet az, hogy kifogyott a lendület a Yabo Kihívás Blog szekeréből. Szeretjük, büszkék vagyunk rá, de most már nem futunk vele. Inkább beállítjuk a kertbe, mutogatjuk az ismerősöknek, vigyázunk rá, néha megsimogatjuk.
Mindezzel azt szeretném mondani, hogy a Fekete Kihívás után rendszeresen érkező kihívásokat egyelőre nem indítunk. Cikkekhez, tanfolyamokhoz bizonyára fogunk hozni játékot is, de most csak ennyi.
Nehéz lenne összeszámolni, hány alkotást küldtetek be nekünk. (Igazából nem lenne nehéz, de minthogy nem futunk a szekérrel, a küllőit se számlálgatjuk ;) ) 25 kihívást raktunk ki, 2,5 év alatt. Néha könnyebben, néha nehezebben ment, de ment. Rendszeresen jöttetek, és ez nagyon jó érzés! Köszönjük mindenkinek. Legjobban azoknak, akik szinte minden kihívásra jöttek, de azoknak is, akiket csak pár alkalommal tudtunk elcsábítani. Tartozom egy vallomással is, a 2,5 év alatt nem tudtam rájönni, min múlik, hogy hányan küldtök be alkotást! De akkor ez maradjon titok továbbra is!
További köszönet illeti a Yabo Lányokat. Veka indította és vitte sokáig, aztán én voltam a Főni, végül Jovi húzta tovább. Az inspirációs munkákban pedig segítettek a Kihívás blog CT tagjai (Ágika, Hana, Réka, Rózsa, Nóri, Janka, Franci).

Mikor eldöntöttem, hogy akkor most zárom le a rendszeres kihívás időszakát, beugrott, hogy éppen a fekete szín a feladat. A gyász színe. 
De mi nem gyászolunk, ezért sem búcsú a címe ennek a bejegyzésnek. A fekete mellett a feladat lényege pont az volt, hogy vidámak legyünk. A "szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi" igaz ránk is!

Ha van kedvetek még egy utolsót velünk játszani, gyertek, mert a nagy meghatottságban kitoltam a beküldési határidőt!(Elnézést, ha valaki esetleg az eredeti határidő betartása miatt éjszakázott!)
Az új határidő augusztus 20., a kihívást itt nézhetitek meg:http://yabochallenge.blogspot.hu/2012/06/vidam-fekete-kihivas.html
Akik blog követőt csak a Kihívás blogra kértek, javaslom, iratkozzanak fel ide is, mert itt most már több a friss info.

8 megjegyzés:

  1. Jók voltak a kihívások, én szerettem!! Szerintem az, hogy mikor mennyi alkotás érkezett leginkább attól függött, kinek hogy volt ideje. Most, hogy kitoltad a határidőt, én is jövök még! KÖSZI!!!!!!!! És köszi a Yabo-lányoknak akik kitalálták a feladatokat!:))))))))))))))

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Nagyon sajnálom, hogy vége...de megértelek benneteket. Nagyon jól voltak a kihívások, ha nem volt időm alkotni, akkor is figyelemmel kísértem az eseményeket. 2x pedig nyertem is :) :) :) Gyönyörű Yabo termékekkel lettem gazdagabb, amit ezúton is köszönök. További sok sikert nektek!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnálom Borka. Szerettem hozzátok jönni, sokszor neveztem is. Szeretem a termékeiteket és remélem azért egyszer újraindulnak majd a kihívások! A továbbiakhoz pedig kitartást és sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! Én ritkán játszottam, így persze sosem nyertem, de nem is ez volt a lényeg.
    Sajnálom, hogy így döntöttetek, de megértem, biztosan megvan az oka.
    Köszi, hogy voltatok :)))
    Puszi nektek YABO-s lányok!

    VálaszTörlés
  5. Ó de sajnálom, hogy így alakult, de meg is értem, hisz tényeg sajnos eltűntek az emberek és én is csak párszor vettem részt a kihívásokban, de büszke vagyok, hogy az elsőt én nyertem :-)
    Yabo forever!

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom, mert én még csak most kezdtem volna belejönni. Természetesen, gondolom, oka van ennek a döntésnek és megértem.

    Köszönöm eddigi munkátokat, energia befektetéseteket!
    Sok sikert a továbbiakban is YABO lányok!

    VálaszTörlés
  7. Én is sajnálom, hogy véget érnek a kihívások, bár én még csak nem olyan régóta vagyok a követőtök, és nem is tudtam mindig határidőre elkészülni. Az biztos, hogy a Yabo termékeket továbbra is szeretni fogom.
    És még lenne egy kérdésem: július 8-án küldtem mailben egy oldalt ill. egy oldalpárt a "fekete" kihívásra. Ezek nem feleltek meg a feltételeknek, vagy nem mentek át? Mert nem látom a pályázó alkotások között.
    Köszi és további szép napot nektek !

    VálaszTörlés
  8. Szia Gabi! Köszönöm a szép szavakat!
    Technikai hiba (értsd: feledékenység) volt, de már elhárítottuk... Bocsánat a késésért!!!

    VálaszTörlés