2012. április 4., szerda

Elkészült az új honlap!


A yabo.hu új köntöst kapott!!!
Az Alkotós Blog után 2,5 éve elindítottam a yabo.hu-t is, amin a Yabo Scrapbook termékeket lehet megismerni. Az eddigi design nem igazán tetszett. Nem volta scrapbookos, és túl egyszerű volt.
Jó féléve megálmodtam, hogy milyennek kéne lennie. Persze a Yabo szülinapra akartam volna vele elkészülni, de tudjátok, hogy van ez... ;)
Így hát nem jelentettem be előre, hogy mikor készülök el!

Most tartok ott, hogy bár még pár dolgot javítani szeretnék rajta, és még nincs fent minden, amit szeretnék, de most már megmutatom Nektek!

www.yabo.huwww.yabo.hu


Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek! Az elképzelés az volt, hogy Yabo termékeken keresztül mutatom be, hogy scrapbook album bármilyen témáról készülhet. Ezúttal katalógushoz!
A felhasznált alap Yabo Színes lapos album: barna-ekrü lapokkal, kraft címkék, kicsi lapos szegecsek, kraft, ekrü és csokoládébarna kartonok.

JÁTÉK

Segítsetek nekem a fejlesztésben! A honlap bizonyára számos hibát tartalmaz, hiszen ekkora mennyiséget képtelenség egyedül leellenőrizni. A feladat nehéz, ezért jutalom jár érte!
Aki 3 hibát talál (ami szerintem is hiba és tudom orvosolni), az automatikusan kap egy 5 lapos tégla albumot, 5 hibáért filofax album jár, 10 hibáért Kraft színes lapos album.
Korrekt ajánlat? ;)

Ha nem találsz "elég" hibát, csak 1-2-t, megteszed, hogy elküldöd nekem az alkotos.kft@gmail.com címre azt, amit megtaláltál? A levél tárgya: "honlap hiba" legyen. Nagyon köszönöm a segítséget!

Jó böngészést!
Borka


1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, Borka! Nagyon szép, tetszetős, stílusos, testhezálló és különleges dizájnt készítettél a honlapodnak. Nem baj, ha én csak örülök neki, és nem keresem a hibákat :) ? Szép lettél!

    VálaszTörlés