2013. április 22., hétfő

Ajándék albumok óvónőknek, tanároknak

Kezdődik az év végi időszak. Ilyenkor a gyerekek lezárnak egy tanévet, ezzel együtt bölcsődét, óvodát, iskolát is zárhatnak, a ballagáson elbúcsúznak az eltelt évektől. Ilyenkor mi szülők, szeretnénk kifejezni hálánkat és tiszteletünket a Pedagógusok felé, akik az elmúlt években minden nap nevelték, szerették a gyermekünket, míg mi dolgoztunk. Egy-egy búcsúajándékot megérdemel az óvónéni, tanítónéni, dadus.
Katt a képekre a teljes cikkekért.

Az első ötletem egy Yabo naptár lenne. Mivel ezekhez már év közben meg lehet vásárolni a következő évi hónapkártyákat, készíthetünk belőle tanévre szóló naptárt is. Vagy akár a ballagás után egyből kezdődhet, ezt az Alkotó választhatja ki.
A többi scrapbook albumhoz hasonlóan a naptár stílusa is eltérő lehet a majdani használó ízlésének megfelelően. Elegáns, játékos, antik, retro, modern, stb. A stílusokról a napokban jelent meg egy jó cikk a scrap.hu-n itt.

Frissítés:
Összegyűjtöttem 3 korábban megjelent cikket, amik Óvónőknek készült albumokat mutatnak be.

Nóri tégla albumból, játékos színű papírokkal és ecsetről cseppentett festékpöttyökkel, kézi rajzokkal díszített album készített.
Nóri albuma
Jovi egy egyszerű stílusú albumot készített Yabo színes lapos albumból. Ehhez minden gyerekről kell kérni egy-egy fotót, és mellé rövid jellemzést és/vagy rajzot.
Csoport album Jovitól

Adrienn 3 egyforma albumot készített az óvónőknek és a dadusnak Yabo köralbumból.
Köralbumok Adrienntől

További két ötletet mutatok még. Ezeket főleg azért, mert a színviláguk és stílusuk erősen eltér egymástól, habár mindkettő 20*20-as Yabo album (négyzet és színes kisfiús).
Ha egy témához keresel inspirációt, érdemes inkább a méretet és az elrendezéseket, valamint a téma megközelítését lemásolni. Azonban színekben, stílusban bármelyik albummal lehet inspirálódni, és ezért mutatom most ezeket is.

Ez egy babaalbum, nem hétköznapi színekben Merikától
Fiús babaalbum ajándékba
Ha tehát a gyerekekről szóló, személyes ajándékot szeretnél készíteni az óvónőknek vagy tanítóknak, a scrapbook album a legjobb választás. A fényképek gyűjtésében és a stílus kiválasztásában, és lehetőleg az elkészítésében kérj segítséget a többi szülőtől. Az album egy főre eső költsége nem magas.

Jó alkotást!
Borka


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése