2011. december 5., hétfő

December Lapjai - eltérő formájú oldallal

Jovi Alkotós tanfolyamának 4. része még nagyon friss, ezért a December Lapjai sorozat rám eső napját csak röviden mutatom be. Az 5-éhez tartozó lapom semmi különöset nem mutat: sk csipke bélyegzővel mintáztam a hátlapot,  rejtett kommentár került a két képalátét közé, a mintás papír négyzeteit körbevagdostam, és az üres kereteket halmoztam egymásra. 
Az oldal mellé betűzött pótlap az, amit szeretnék bemutatni, ezen kapott helyet a fiamtól tanult Mikulás versike. Pótlapot sokszor használhatunk, nem is ezért mutatom. Az albumlap formája az, ami jelen esetben is egyértelműen meghatározza az oldalt. Készíthetünk fenyőfát, Mézit, autót, bármit, ami az album stílusához, és a családunkhoz illik, amire szívesen jegyezzük fel emlékeinket. Természetesen az eltérő alakú oldalra is rakjunk fényképet.

Az interneten böngészve találtam pár télapós csizmát, azokat lemásolva rajzoltam meg az én bakancsom sablonját, ennek segítségével vágtam ki piros kartonból is. Az alját barna, a tetejét fehér akrillal színeztem, felül zsebkendővel borított ujjal tunkoltam, hogy rücskös felszínt kapjak. A bélyeget utánzó képalátéteket egyszerű hullámvonallal rajzoltam körbe, és ennek mentén vágtam le a papír szélét is.


A blog-hop holnapi állomása Jovinál lesz, nézzetek be hozzá is!
Jó alkotást!
Borka

2 megjegyzés:

  1. De cukiii! Imádom ezt a kis csizma formát, olyan nosztalgikus érzés fogott el! :D

    VálaszTörlés
  2. De jó lett!! Ilyen Miku csizmám volt műanyagból gyerekkoromban :D

    VálaszTörlés