2011. december 2., péntek

Gyors és praktikus 3. - Receptes album és mágneses recept-tartó

Alkotóssal alkotni bárki tud - és be is bizonyítjuk :) Az albumkészítő tanfolyam mellett egy háromrészes cikksorozatban három egyszerű ötletet mutatunk be, aminek "tesztelésére" alkotásban kevésbé, vagy egyáltalán nem jártas bloggereket kértünk fel. A leírásokat kisebb egységekre bontottuk, így napi párszor 5 perces szünetben el lehet őket készíteni. Múlt héten Praktikus (és szép) hűtőmágneseket készítettünk "urban:eve" Viával, előtte listatartót Rendteremtő Andival ;)

RECEPTES ALBUM ÉS MÁGNESES RECEPT-TARTÓ

Harmadik vendégünk Szepy, aki kissé kilóg a sorból, hiszen a konyhában igazi gasztro-műalkotásokat készít.A Szépségtár blog írása és a Kifőztük Magazin főszerkesztősége mellett még miránk is szakított egy kis időt, és elkészítette velünk ezeket:
És hogy mi köze a scrapbooknak a konyhához? A recepttartónak is használható karikás albumból kivesszük a szükséges receptet, felcsiptetjük a mágneses tartóra, és hűtőre vagy valamilyen fém felületre helyezzük. Így a recept szem előtt van, ám mégsem lesz maszatos. (Ha mégis történne valami "baleset", akkor pedig csak azt az egy lapot kell pótolni ;)
   Az elkészítés menetében nem szerepelnek külön a tippek, ezeket érdemes elolvasni előre, A kezdet c. bejegyzésben!

Az alkotás megkönnyítésére összeállítottunk egy alapkészletet. (Ezt még egyéni ízlésnek megfelelően ki lehet egészíteni , ahogyan mi is tettük)

Recept-tartó készlet
Tartalma:
1 ív Bo Bunny - Crush Dots kétoldalas scrapbook papír (a kép csak illusztrációként szolgál, a papír két oldalának mintáját hivatott bemutatni!)
1 db Yabo hűtőmágnes (karton + mágnes)
1 db irodai fém csiptető
1 db 2,5 cm-es Rayher piros papírvirág

Ára: 2360 Ft (az ár tartalmazza a csomagolás + ajánlott csomag postaktg-t.)
2 készlet egy címre rendelése esetén: 2230ft/klt
Rendeljen kedvezménnyel: ha az ingyenes tanfolyamhoz való Téli albumkészletettel, a Gyors és Praktikus 1. - Karácsonyi lista-album készlettel, vagy a Praktikus hűtőmágnes készlettel  együtt rendeli meg, spórolhat a postaköltséggel!
A készletet az alkotos.kft@gmail.com címen lehet megrendelni (A készletek száma korlátozott, ezért postázás a kifizetéstől számított 1-5 munkanapon belül történik!)

Vagy lehet, hogy a Mikulás ezt fogja hozni Önnek? Egy Receptes készletet ugyanis kisorsolunk!
A sorsoláson való részvétel feltétele: válaszoljon a kérdésre egy kommentben a Szépségtár bejegyzésénél 2011.12.05. hétfő éjfélig!

Örömteli készülődést és jó alkotást kívánunk!
Hana


1 megjegyzés: