2011. november 25., péntek

Alkotóssal alkotni BÁRKI tud!

Az elmúlt két hétben rengeteg dolog történt a Yabo háza táján. Igyekszem egy bejegyzésben felsorolni mindent.

Ismét abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a Praktika magazin számára készíthettem albumot a legnépszerűbb Adventi számba. Ezúton is köszönöm Mohácsi Anikó szerkesztőnek, és üdvözlöm a Praktika Magazin olvasóit ebben a blogban is!

Kedves barátnőm, és a Yabo Kreatív Csapat egyik tagja, Jovi múlt héten indította el Albumkészítő tanfolyamát. Ebben a sorozatban 5 héten keresztül mutat trükköket és technikákat, amivel egyszerű alapanyagokból is látványos albumot készíthet bárki. A héten került fel a második lecke is, inspirációs oldallal.

A Yabo Kreatív Csapat másik tagja, szintén jó barátnőm, Hana múlt héten jelentkezett egy három részes cikksorozat első részével. A sorozatban népszerű, de nem kreatív blog tulajdonosait kértük fel, hogy alkossanak velünk. Hana tervei alapján karácsonyi témájú, gyorsan elkészíthető, praktikus darabok készülnek. Múlt héten Rendteremtő Andival Karácsonyi listatartót készített, ezen a héten Urban:Eve Viával hűtőmágneseket.

A mai napon pedig kihirdettük az év utolsó kihívását a Yabo Challenge blogon. A tavaly év végi hajrához hasonlóan, idén is minialbummal lehet jelentkezni egy vásárlási utalványért. Más gyártók termékeivel, és saját készítésű albumokkal is lehet nevezni.

December lapjai sorozatunkkal december 1-től jelentkezünk, az amerikai scrapperek által December Dailynek nevezett albumot mutatjuk be. Adventi naplót készítünk, amiben december 1-24 között (vagy akár 31-éig) minden napról készül egy bejegyzés. Érdemes előre felkészülni harmonikus papírokkal, kiegészítőkkel, hogy az adventi hajrában már csak ragasztgatni kelljen!

Jó alkotást és örömteli várakozást kívánok!
Borka

1 megjegyzés: