2011. november 23., szerda

Gyors és praktikus 2. - Hűtőmágnes

Alkotóssal alkotni bárki tud - és be is bizonyítjuk :) Az albumkészítő tanfolyam mellett egy háromrészes cikksorozatban három egyszerű ötletet mutatunk be, aminek "tesztelésére" alkotásban kevésbé, vagy egyáltalán nem jártas bloggereket kértünk fel. A leírásokat kisebb egységekre bontottuk, így napi párszor 5 perces szünetben el lehet őket készíteni. Múlt héten listatartót készítettünk Rendteremtő Andival ;)

PRAKTIKUS HŰTŐMÁGNESEK

Második vendégünk Farkas Lívia (avagy Via) alkotta a következő "bizonyítékokat". Az Urban:Eve házigazdájának sincsen túl sok szabad ideje, viszont annál több hasznos és jó ötlete. Többek között Ő a Fly Lady program magyar meghonosítója, ezért arra kértük, alkosson velünk hűtőmágneseket.

És az eredmény:

Az elkészítés menetében nem szerepelnek külön a tippek, ezeket érdemes elolvasni előre, A kezdet c. bejegyzésben!
Az alkotás megkönnyítésére összeállítottunk egy alapkészletet. (Ezt még egyéni ízlésnek megfelelően ki lehet egészíteni , ahogyan mi is tettük)

Praktikus hűtőmágnes készlet

Tartalma:
1/2 ív Owls kétoldalas scrapbook papír (a kép csak illusztrációként szolgál, a papír két oldalának mintáját hivatott bemutatni!)
2 db Yabo hűtőmágnes (karton + mágnes)
1/2 ív átlátszó fólia
2 db 1,5 cm-es Rayher rózsaszín virág

Ára: 995 Ft (az ár tartalmazza a csomagolás + ajánlott csomag postaktg-t.)
2 készlet egy címre rendelése esetén: 825ft/klt
3 készlet egy címre rendelése esetén: 755 Ft/klt

Az alma gyurmagomb (egyedi, kézzel készült) külön rendelhető! Ára: 200 Ft/db

Rendeljen kedvezménnyel: ha az ingyenes tanfolyamhoz való Téli albumkészletettel, és / vagy a Gyors és Praktikus 1. - Karácsonyi lista-album készlettel együtt rendeli meg, spórolhat a postaköltséggel!
A készletet az alkotos.kft@gmail.com címen lehet megrendelni (A készletek száma korlátozott, ezért postázás a kifizetéstől számított 1-5 munkanapon belül történik!)

Vagy meg is nyerheti, mert egy "Praktikus hűtőmágnes" készletet kisorsolunk!
A sorsoláson való részvétel feltétele: válaszoljon a kérdésre egy kommentben az Urban:eve bejegyzésénél 2011.11.26. szombat délig!

Örömteli készülődést és jó alkotást kívánunk!
Hana

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése