2011. november 22., kedd

Alkotós tanfolyam: 2. heti inspirációs oldal és sorsolás

Itt van az újabb inspirációs oldal, pecsételve.
A kraft alapokra buborékfóliával pecsételtem, majd ezekre került a három különböző színű karton, amiket más-más formájú pecsétekkel díszítettem. Mindegyik alátétnek és a fényképnek a sarkait is lekerekítettem, tintáztam, egységessé téve ezzel az elemeket. A cím alá kerül majd egy hosszabb kommentár, de az ihlet még nem érkezett el hozzám:)
A bal oldalon van egy különleges elem, egy süthető gyurmából készült gomb- egy kis ízelítő abból, mi várható még a tanfolyam következő heteiben. Egyébként kitaláljátok, kinek a munkája? :)
Jobb oldalon felhasználtam díszítőelemnek azt a rózsaszín címkét, amit maszknak használtam a fröcskölésnél.
Igyekeztem ismét alkalmazni a háromszög szabályt (ITT volt róla szó), bár szerintem a fotó annyira húzza a tekintetet, hogy nem igazán volt rá szükség.

Láthatjátok, hogy vannak visszatérő elemek az oldalaimon. Egy album készítésénél - úgy gondolom - ez rendkívül fontos. Nem baj, ha különböző hangulatúak az oldalpárok, nem baj, ha nem egy előre összeállított papírkészletből dolgozunk, de ahhoz, hogy a végén egy egységes, harmonikus végeredményt kapjunk, válasszunk egy visszatérő elemet.
Nálam biztos, hogy a betűtípus (Brock Script) és a kézzel vágott pici virágok minden oldalon megjelennek majd, talán a fekete csipke is:)


Sorsoltunk is, az erről készült videót ITT nézhetitek meg.

Szívből gratulálunk!

Ne feledjétek, aki a héten elkészíti az oldalpárját, és az arról készült fotót elküldi a
yabochallenge@gmail.com
e-mail címre oldalanként max. 700x700 pixeles méretben,
az részt vesz a heti nyeremény sorsoláson!
Beküldési határidő: 2011. november 27, éjfél.

Jó alkotást: Jovi

Frissítés:

2 megjegyzés: